Planın Üzerinde Çok Fazla Politika: 5 Husus

Amerikan yönetim sistemi ve aynı zamanda siyasi sistem, yaralanmış, hasar görmüş, zayıflamış mı, yoksa sadece bir süre boyunca ciddi bir sıkıntı içinde mi? Yıllardır ulusal siyasete ve ülke çapında haberlere bağlı olanlar, seçmenlerimizde yaygın bir ilgisizlik olduğunu anlıyor ve kabul ediyor, büyük olasılıkla, çoğunlukla, makul, düşük, vatandaş katılımımızı açıklıyor! Bunun da ötesinde, oy verenlerin çoğu, boş vaatlere ve siyasi beklenti retoriğine, anlayışlarına, kişisel önyargılarına ve ayrıca önyargılarına dayanarak yapıyorlar ve ayrıca umut ve özlemlerin aksine, konsantre oluyorlar. kişisel ilgi üzerine! Bununla birlikte, tipik olarak, kısmi ulusal politikaya, aşırıya, kalite politikasına ve ayrıca Amerikan halkının gereksinimlerine aşırı derecede odaklanıldığına tanık oluyoruz. Bunu akılda tutarak, bu kısa makale kesinlikle bu konuların çoğunu ve ayrıca anımsatıcı yöntemi kullanarak kısaca değerlendirmeye, incelemeye ve değerlendirmeye çalışacaktır.

1. Politik/kişisel program: Seçilmiş yetkililer, gerçekte kim teklif etmeli ve aynı zamanda temsil etmelidir? Kısmi siyasete, bireysel/siyasi takvime ve ayrıca tipik büyüklerden ziyade kendi tutkularına ve ayrıca genel halkın yararlarına çok fazla vurgu ve vurgu var. Çözüm, yalnızca kişinin temel destekçilerine değil, bu harika ülkenin sakinlerinin her birine sahip çıkmak olmalıdır. Bununla birlikte, bugün, Başkan Donald Trump döneminde, boş vaatlere, retoriğe, kısmi ulusal siyasete ve bugüne kadar esas olarak en zengin Amerikalılara fayda sağlayan kendi çıkarlarına dayanan yönetimi gerçekten gözlemliyoruz. , tipik mükemmel yerine! (ankara haber)

2. Öz-tutku: Herkesin en iyi çıkarlarının aksine, öz-faiz oranına dayalı olarak yönetmek için hiçbir yer olmamalıdır! Politikaya, politikaya ve bireylere odaklanmak, ulusun veya vatandaşlarının en etkili çıkarları için değildir!

3. Paraya - bağlı kalın: Pek çok kişi, siyasi katkılara olan güven nedeniyle, sistemimizin kusurlu olduğuna inanıyor, bu da ulusun çıkarlarını bozan ve aynı zamanda yok eden! Özellikle Trump'ın kampanya güvenceleriyle karşılaştırıldığında, etik sorunlara ilişkin mükerrer raporlar ve Bataklığı Kurutuyor'u vurgulayan desteklenmeyen iddialar, mevcut hafızada en az derecede etik bağlılığa tanık olduğumuzu gösteriyor gibi görünüyor!

4. Retorik: Seçmenler, kimlik bilgileri, deneyim, bilgi birikimi ve çıkarımları belirleme ve ayrıca dikkate alma ve mantıklı, iyi - dikkate alınan, yerinde, pratik, kalıcı çözümler!

5. Çekirdek takipçiler/taraftarlar: Siyasi liderlerin, seçildiklerinde neden dönüşmeye, devlet adamlarına dönüştüğüne neredeyse hiç tanık olmuyoruz? Devlet başkanı Trump, neredeyse tamamen siyasi düşüncelere odaklanmak ve ortak büyüklerden ziyade çekirdek takipçilerine ve hayranlarına saygın avantajlar sunmak için ortaya çıkıyor!

Politika, plan ve bireyler üzerinde çok fazla yoğunlaşma var! Şansımız yaver giderse, Amerikalılar kesinlikle uyanacaklar ve aynı zamanda uygun, sürdürülebilir liderleri seçecekler.

Comments

Popular posts from this blog

Types of news worth reading